Производи

Xmobile Classic

Повеќе

Xmobile ChatSIM

Повеќе

Xmobile M2M

Повеќе

0

Претплатници

0

Компании

0

Партнери


УслугиЗа Нас


Ние сме тим од мотивирани, искусни прфесионалци кои се посветени на обезбедување на најдобри можни услуги за Вас и Вашата компанија. Xtelecom e македонска компанија за телекомуникациски решенија и услуги, а нашата мисија е да ја примениме технологијата за да додадеме вредност на Вашиот бизнис.
Но, да бидеме реални, кој сака да чита за сето тоа....

Се што треба да знаете е, Веднаш ке стиснеме reply на Вашиот e-mail и секој пат ке одговориме на Вашиот повик! И, ако неработи или повеќе несакате да ја користите услугата, немора да платите.