Produktet

Xmobile Classic

Më shumë

Xmobile Extra Data

Më shumë

Xmobile M2M

Më shumë

0

Abonentët

0

Kompanitë

0

Partnerët


ShërbimetRreh Nesh


Ne jemi një tim I motivuar, profesionalistë me përvojë të cilët përkushtohen për sigurimin e shërbimeve më te mira të mundshme për Ju dhe kompaninë Tuaj. Xtelecom është kompani maqedonase për zgjidhje dhe shërbime të telekomunikacionit, ndërsa misioni jonë është të aplikojmë teknologjinë për ti dhënë vlerë biznesit Tuaj.
Por, të jemi të realtë, kush dëshiron të lexoj për gjithë këtë…

Gjithcka që duhet të dini është, menjëhere do të klikojmë reply në e-mailin Tuaj dhe ç'do herë do të përgjigjemi në thirrjen Tuaj! Edhe, nëse nuk punon apo nuk dëshironi ta shfrytëzoni shërbimin, nuk duhet të paguani.